sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Oakwood, Pizza Mandolini ja jäniksen pää

Olimme saaneet kuulla aiemmin viikolla, että muuttomme tulisi viivästymään joko muutamia päiviä tai ehkä jopa yli viikon. Sen vuoksi ajattelimme, että olisi mukavampi asua hieman väljemmin ja lähempänä Mikon työpaikkaa. Tongzilinissä on huoneistohotelli, Oakwood nimeltään, johon suunnittelimme muuttavamme. Tänään lähdemme käymään siellä paikan päällä vähän katselemassa minkälainen paikka se on ja millaisen huoneen tai huoneiston haluamme.

Oakwood on oikein mukavan näköinen paikka; alakerrassa on asukkaiden lapsille tilava leikkitila, sen takana kuntosali ja uima-allas. Käymme katsomassa muutamaa huoneistoakin, yhdessä on makuuhuone, olohuone, keittiö ja kylpyhuone, toisessa taas muiden huoneiden lisäksi vielä ylimääräinen makuuhuone. Keittiöissä on kaikki astiat ja muut tarvikkeet ja pesuhuoneessa jopa pesukone ja kuivausrumpu. Kaikki näyttää ja kuulostaa ihan luksukselta tavallisen hotellin jälkeen. Vähän enemmän tilaa, oma keittiö, vaatteiden pesumahdollisuus ja leikkipaikka Ainolle, ihan täydellistä! Toivon, että pääsisimme muuttamaan mahdollisimman nopeasti.

Hotellikierroksen jälkeen lähdemme etsimään lounaspaikkaa. Olemme taas väärään aikaan liikkeellä, sillä moni paikka on jo lounaansa tarjonnut ja henkilökunta on hipsinyt päiväunilleen. Olisimme halunneet mennä johonkin kiinalaiseen paikkaan, mutta tilanne näyttää huonolta sen suhteen. Länkkäripaikat ovat auki myös siihen aikaan, jolloin ei kukaan täysjärkinen ihminen normaalisti syö. :)

Menemme Pizza Mandoliniin, ravintola on viihtyisän näköinen. Paikan omistaja ja kokki on italialainen, joten pizzojen osalta odotus on korkealla. (Ja hinnatkin ovat aika huimat!) Odotus palkitaan, sillä itse tykkään omasta pizzastani erittäin paljon, kenties yksi parhaimmista ikinä.

Matkalla etsimään taksia ostamme illaksi hotellille dumblingeja Chinese Dumblings ruokapaikasta (tykkään tästä paikasta! Previsiitillä kävin siellä ainakin kolme kertaa). Mikko heittäytyy hurjaksi ja ostaa sen vierestä olevasta ruokakiskasta jäniksen pään. Hrr...itse syön ilomielin pelkkiä dumblingeja. :)



Oakwood
















Pizza Mandolini


Pizzerian sisältä






Ilotulitekauppias. (Kuulemma myyjät asuvat noissa ilotulite teltoissa koko sen ajan kun niitä on myynnissä, eli useamman viikon.)


Jäniksen pää kiska: "Delicious Rabbit head"









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti